NaslovnicaAutobusiHyundai Universe Mobile Office

Hyundai Universe Mobile Office

Hyundai Motor Company je najavio Universe Mobile Office, kao varijantu svog luksuznog autobusa Universe, za korejsko tržište, koji će radnim timovima omogućiti da ostanu produktivni dok su u pokretu i na udaljenim lokacijama.

Optimizirani tlocrt Universe Mobile Officea olakšava individualni rad, ili grupnu saradnju, radi maksimiziranja radne efikasnosti.

Unutrašnjost autobusa koristi sklad krivih i ravnih linija za stvaranje kancelarijskog ambijenta, s tri različita prostora za sjedenje, s vrhunskim, ali praktičnim elementima dizajna, kao što su poluautomatska sjenila i svijetli laminirani podovi.

Prostor za grupni rad u prednjem dijelu maksimizira efikasnost saradnje sa sistemom za video konferencije, sklopivim konferencijskim stolom, te kaučem za sjedenje i spremištima izrađenim po mjeri.

Pojedinačni radni prostori u sredini, opremljeni su vrhunskim nagibnim sjedištima, stolovima, podlogama za bežično punjenje, individualnim sistemima za zabavu i individualnim prostorima za odlaganje, da bi se stvorilo ugodno okruženje za rad i opuštanje tokom prevoza.

Universe Mobile Office će biti dostupan u tri opcije, uključujući standardne s 10 sjedišta, 13 (12+1) sjedišta s prostorom za grupni rad, ili 13 (12+1) sjedišta s proširenim kancelarijskim prostorom i 13 sjedišta (11+1+1) s odvojenim konfiguracijama.

Hyundai Universe Mobile Office je već dostupan korisnicima u Koreji, a u formi koncepta je predstavljen na Seoul Mobility Showu 2021. godine.

- Advertisment -

NOVOSTI