NaslovnicaKamioniMAN Truck & Bus – Roadshow pokazuje jačanje brenda MAN

MAN Truck & Bus – Roadshow pokazuje jačanje brenda MAN

MAN Truck & Bus – Roadshow pokazuje jačanje brenda MAN

U oktobru prošle godine, MAN Truck & Bus je započeo svojevrsni roadshow sa modelima koji nose oznaku TG (Trucknology Generation): TGX, TGS, TGM i TGL.

Tokom sajma IAA 2016 u Hanoveru, više od 4.600 posjetilaca štanda ovog proizvođača imalo je priliku vidjeti šta je to novo u ponudi, nakon čega je uslijedilo predstavljanje širom Evrope.

Tokom Roadshowa, izvedeno je 3.300 testnih vožnji, a ukupno je prevezeno preko 170.000 km.

Testne vožnje proveo je MAN ProfiDrive, na brojnim modelima kamiona i tegljača, uključujući i najjačih, opremljenih motorom D30 sa 640 KS i 3.000 Nm obrtnog momenta.

Tokom testnih vožnji upriličene su i brojne demonstracije vozila sa različitim nadgradnjama i konfiguracijama, od jednostavnih tegljača konfiguracije 4 x 2, do složenih četveroosovinaca sa tri upravljive osovine.

Iako nije učestvovao na ovim testnim vožnjama, u MAN-u su posebno ponosni na najnovijeg i najmanjeg člana sa ozankom TGE. To je zapravo lako komercijalno vozilo sa 3 do 5,5 tona ukupne dozvoljene mase, koje nudi najniže troškove vlasništva.

Uspjeh ovog Roadshowa je upotpunjen činjenicom da je MAN Truck & Bus prošlu godinu završio sa uspjehom i povećanjem prodaje za 5% u odnosu na 2015. godinu.

The post MAN Truck & Bus – Roadshow pokazuje jačanje brenda MAN appeared first on KAMIONI BOSNA I HERCEGOVINA – NOVI KAMIONI – RABLJENI KAMIONI – MAN Bosna i Hercegovina – DAF Bosna i Hercegovina – Volvo Bosna i Hercegovina – Mercedes-Benz Bosna i Hercegovina – Scania Bosna i Hercegovina –.

- Advertisment -

NOVOSTI